Om Skøyen Familieklinikk

Klinikken ble opprettet i april 2022 av Katrine Andresen Sundt og Kasper Risø Andresen. Vi er to kiropraktorer med mange års praksis bak oss. Hos oss arbeider vi tverrfaglig, med spesialfelt innen funksjonell nevrologi, svangerskapsrelaterte plager og plager etter fødsel, baby og barn. Vi har flere forskjellige typer massasje å tilby. I tillegg samarbeider vi også med andre helse-profesjoner for å gi deg den beste oppfølgingen. Vi er opptatt av å se og høre på pasientene våre og møte og hjelpe de der de er i livet sitt.

Du finner oss i lyse og moderne lokaler i 1. etg rett ved hyggelige Harbitz Torg. Det er tilgang til parkering i umiddelbar nærhet. Du kan ta med barnevognen inn eller låse den utenfor klinikken, og vi har både stellebord og egen ammekrok.

Helseforsikring

Kiropraktor Katrine Andresen Sundt har avtale med flere av de store forsikringsselskapene og er medlem av behandlernettverk. Kiropraktor Kasper Risø Andresen har avtaler med DigiCare/Storebrand.

Helseforsikringen kan dekke hele eller deler av beløpet for behandlingen. Du får som oftest et saksnummer og et antall behandlinger, avhengig av ditt problem, type forsikring og forsikringsselskap. Snakk med forsikringsselskapet eller arbeidsgiveren din og finn ut om din behandling kan dekkes hos Skøyen Familieklinikk. Oppgjør kan ofte gjøres direkte med forsikringsselskapet.

Som pasient kan du selv betale og legge ut for behandlingen og så få beløpet refundert av forsikringsselskapet hvis Skøyen Familieklinikk ikke har direkte avtale med forsikringsselskapet. Pasienten skal selv kunne velge hvor de vil ha behandling.

Samarbeidspartnere

Samarbeidspartnere og behandlere som vi anbefaler:

Klinikk Fjeld

Grünerløkka legesenter

Ammeveiledr , IBCLC Tine Greve

Forhandlere av følgende produkter:

Bioscan Nakke og Skråpute

Biofreeze

Juice Plus

Katrine Andresen Sundt og Kasper Risø Andresen
Det er mulig å sette barnevognen i venterommet