Ledig rom for behandler

Skøyen Familieklinikk skal utvide sitt tverrfaglig team. Vi har 2 store flotte rom på 16m2. Vi ønsker terapeuter, som kan bygge sin egen praksis og er selvdreven. Stillingsprosent og arbeidstider etter avtale eller fast leie på rommet og man styrer dager/ferie selv.

Vi ser etter masasje terapeut, fysioterapeut, akupentør, jordmor, ammeveileder, coach, ernæringsfysiolog o.l. Vi kan tilby et ferdig møblert behandlingsrom eller du selv kan innreder det. Vi står for physica, netts, vasking, markedsføring og nettside.
Klinikken har et ferdig Brand med tilhørende nettside og sosiale plattformer. Vi har store lyse ny oppussede lokaler i Klaveness-Marine bygget sentralt på Skøyen. Her er det mange selskaper, Harbitzalleen legesenter, tannleger og en super kantine. Katrine og Kasper er begge kiropraktorer med 15 og 16 års erfaring, og har jobbet tverrfaglig i andre klinikker. I tillegg til vanlig kiropraktikk har vi begge forskjellige spesial interesser. Katrine for kvinnehelse, gravide/etter fødsel, babyer og barn. Kasper for funksjonell kiropraktisk nevrologi og ser mye svimmelhet, krystallsyke og hjernerystelse pasienter.
Er du terapeuten som vil være med å skape et godt arbeidsmiljø på klinikken og være med på både det faglige og sosiale teamet på Skøyen Familieklinikk så ta kontakt og kom for et møte med oss. Post@skoyenfamilieklinikk.no eller 97318116. https://skoyenfamilieklinikk.no/