Behandlingstilbud

Mange forbinder kiropraktikk kun med smerter i rygg eller nakke, men kiropraktisk behandling kan også hjelpe hvis du har vondt i hodet, hvis du ofte er svimmel, har ADHD, eller er gravid og har muskel- eller skjelettplager i forbindelse med graviditet eller etter fødsel. Babyer og barn som har muskel- eller skjelettplager eller har utfordringer med å amme eller spise kan også få god hjelp hos oss. Massøren vår praktiserer flere forskjellige former for massasje. Dette kan hjelpe med spenninger og smerte, men også for velvære for kropp og sjel.

Vi hjelper deg med forebygging, og behandler akutte og vedvarende plager gjennom aktive behandlinger og øvelser.
Opplever du vedvarende svimmelhet, hodepine, eller har hatt en hjernerystelse? Les mer om nevrokiropraktikk, og hva vi kan hjelpe deg med.
Vi hjelper deg med forebyggende behandling, behandling av plager som oppstår både underveis i svangerskap og etter fødsel.
Låsninger er ikke uvanlig hos babyer og barn. God funksjon og bevegelse er viktig i barnets utvikling. Les mer om hvordan vi kan hjelpe barnet ditt.
Massasje er en av våre eldste behandlingsformer og kan bidra til å fjerne spenninger i kroppen, stress, stiv nakke eller musearm.
Hudpleie kan gjøre underverker for selvfølelsen. Hos oss kan du få hudterapi, permanent makeup og andre behandlinger hos Sanja, vår sertifiserte bryn- og vippestylist.