Massasjeterapi, spinal flow terapi, refleksologi og reiki

Massasje er en av våre eldste behandlingsformer med lange tradisjoner. Det er mange forskjellige massasje former og teknikker. Massasje er godt uansett, om det er er gamle spenninger i kroppen, stress, stiv nakke eller musearm pga mye stillesitting foran PC-skjermen. Det er også et fint alternativ til å få full avspenning, velvære, bedre livskvalitet og mer overskudd i hverdagen.

Klinisk massasje for hele kroppen

Denne behandlingsformen fokuserer på muskel- og leddfunksjonalitet og fører oksygen og næringsstoffer til musklene samt fjerner avfall og slagstoffer. Denne behandlingen anbefales ofte til nye klienter.

Gravidemassasje

Gravide- eller svangerskapsmassasje fokuserer på lange og varsomme massasjeteknikker som brukes med minimalt press på kroppen. Det blir brukt en lett vevmassasje som er en veldig mild og beroligende massasje som kan bidra til å redusere stress, redusere opphovning i armer og ben så vel som å løse opp i såre muskler og ledd for gravide kvinner. Det forbedrer sirkulasjon, kan forbedre sinnsstemning og svangerskapsdepresjon og engstelighet. Som kvalifisert terapeut i gravidemassasje vet vi hvilken teknikker og områder vi skal unngå.

Kreftstøttemassasje

Kreftstøttemassasje er en meget skånsom og beroligende massasjeform som bistår kroppen i å håndtere medisiner og annen kreftbehandling. Det blit spesielt tatt hensyn til områder som har gjennomgått kirurgisk behandling, og kan hjelpe kroppen med å skape nye kanaler for lymfedrenasje, i de tilfeller der lymfekjertler er fjernet.

Spinal Flow

Spinal Flow-teknikken er en lett berøringsbasert teknikk som kan hjelpe til å dempe stress i kroppen, og bedre funksjon og bevegelse. Mange kan oppleve en følelse av ro, velvære og mindre smerte etter behandling.

Lymfemassasje

Hensikten med denne behandlingen er å fjerne blokkeringer, avfall- og giftstoffer samt å bistå kroppen i å transportere næringsstoffer til cellene. Massasjen passer for alle, men er særlig egnet dersom du har en stillesittende jobb eller ikke beveger deg mye.

Reflexologi/soneterapi

Dette er en teknikk hvor det benyttes press eller trykk på spesifikke reflekspunkter på føtter og hender for å oppmuntre til frigjøring av blokkeringer i energistrømmene i kroppen. Alle organer, skjelett og systemer i kroppen er representert på disse reflekspunktene. Behandlingen kan også kombineres med klinisk massasje for å jobbe målrettet mot spesifikke områder.

Reikibehandling

Dette er en form av såkalt energihealing der positiv universell energi overføres gjennom terapeutens håndflater til pasienten for å oppmuntre til emosjonell eller fysisk helbredelse. Denne terapiform utføres på både mennesker og dyr.